Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED voor Zorginstelling

In zorginstellingen wordt de hele dag gewerkt en "geleefd". Het is daarom van groot belang hoge eisen aan de kwaliteit van verlichting te stellen. Zowel zorgbehoevenden als het zorgpersoneel hebben baat bij een goede verlichting, die hun zo optimaal mogelijk ondersteunt in respectievelijk hun welzijn en de uitvoering van hun werkzaamheden. De meest voorkomende verlichting in zorginstellingen is TL- en PL-lamp. Vergeleken met andere soorten verlichting zijn TL buizen en PL lampen al energiebesparend, maar produceert een slechte lichtkwaliteit, bevat gevaarlijke stoffen, geeft straling, en is qua levensduur niet erg lang. LED verlichting heeft deze nadelen niet. LED verlichting kent geen flikkering en is daardoor veel rustiger voor de ogen. Door de zeer lange levensduur, goede lichtkwaliteit en het lage energieverbruik is MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen de beste keus voor zorginstellingen.

65 producten

Van hoog naar laag sorteren

65 producten

Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!