Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Bestellingen zullen niet verwerkt worden. Bel voor vragen 0513-210111.

LED Spots & Bulbs

LED Spots en Bulbs (vervanger van de gloeilamp) van MEIPOS zijn gemakkelijk in gebruik aangezien je oude halogeenspotjes en gloeilampen direct vervangen kunnen worden, zonder enige aanpassing aan de armatuur. Dit komt doordat onze LED spots en bulbs retrofit zijn en (in de meeste gevallen) dus precies dezelfde vorm hebben als je oude lampen. Wij bieden LED spots en bulbs aan met de meest gangbare fittingen zoals: GU10, GU5.3 (MR16), G53 (AR111), E27, E14 en R7s.

20 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!