Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED Staande buitenlampen

Staande buitenlampen

Staande buitenverlichting zorgt niet alleen voor sfeer in je tuin, maar kunnen ook functioneel zijn bij het parkeren op de oprit of voor de veiligheid rondom je huis. Staande LED tuinverlichting kan vrijwel overal geplaatst worden, zoals naast de oprit, langs het tuinpad of zomaar ergens in de tuin. Zeker met buitenlampen die werken op zonne-energie ben je helemaal flexibel. Met de staande buitenlampen van MEIPOS LED verlichting kun je alle kanten op!

Staande buitenlampen met sensor

Als je niet steeds je buitenlampen handmatig wilt aanzetten kun je kiezen voor lampen met een sensor. Wij bieden staande buitenlampen aan met bewegingssensor, schemerschakelaar of een combinatie van deze twee. Lampen met een bewegingssensor detecteren beweging en gaan dan automatisch branden en na een ingestelde tijd vanzelf weer uit. Verlichting met een schemerschakelaar gaat automatisch branden zodra het gaat schemeren en ook weer uit wanneer het licht wordt. Lampen met een combinatie van deze twee sensoren vind je ook in ons assortiment.

Staande buitenlampen sensor

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige staande (LED) buitenlampen! Zo vind je bij ons staande buitenlampen met en zonder sensor of schemerschakelaar. Bij ons vind je de staande buitenlampen die in jouw tuin passen!