Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

Kantoorverlichting

Kantoorverlichting

Een werkplek hoort goed verlicht te zijn, maar teveel verlichting verstoord de concentratie. Ook de lichtkleur is op kantoor erg belangrijk. Zo word je actiever en heb je een betere concentratie in een ruimte met wit licht (4000 Kelvin). MEIPOS LED verlichting biedt je de juiste balans kantoorverlichting van hoge kwaliteit. Ontdek alle opties in ons ruime assortiment.

Energielabel C kantoorgebouwen
Per 1 januari 2023 moet een kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag je het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Deze verplichting staat in het Bouwbesluit 2012. Meer informatie staat in ons blog over het energielabel C voor kantoren.

MEIPOS levert kwaliteitslampen!

Slechte drivers in de lampen veroorzaken storingen op het stroomnet met kans op uitval van apparatuur en machines. Daarnaast kan het gebruik van slechte elektronica een niet-zichtbare maar wel onbewust waarneembare flikkering van het licht geven. Dit geeft verhoogde vermoeidheid van de hersenen en verhoogde kans op hoofdpijn. MEIPOS LED verlichting levert kwaliteitslampen zonder deze negatieve eigenschappen.

Kantoorverlichting

Welke soorten LED Kantoorverlichting zijn er?

  • LED Panelen: zijn de ideale vervangers van TL of PL verlichting. Ze zijn namelijk knippervrij, optioneel dimbaar en geschikt voor elk systeemplafond. Onze LED panelen zijn ook te plaatsen d.m.v. een opbouwsysteem.
  • LED TL buizen: geven direct vol licht en je hebt geen last van flikkering. Onze buizen zijn verkrijgbaar in diverse kleurtemperaturen, hebben een lange levensduur en zijn ook geschikt voor hoge plafonds.
  • LED Downlights: zijn zeer geschikt voor plekken waar veel licht nodig is als functionele verlichting. Onze downlights hebben een kleine inbouwhoogte aangezien ze slechts enkele centimeters hoog zijn. Bovendien hebben downlights een modern, strak en tijdloos design waardoor ze overal toepasbaar zijn.
  • LED Inbouwspots: de inbouwdiepte is minimaal, waardoor onze inbouwspots geschikt zijn voor beide elk plafond! De brandduur, 50.000 uren, is bovendien veel langer dan bij halogeen spots. En de brede stralingshoek zorgt voor mooi en egaal verspreid licht om bij te werken.
  • LED Batten: oude verlichting vervangen door LED Batten, is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Ze zijn op vele manieren inzetbaar en de gewenste lichtkleur voor jouw kantoor vind je bij MEIPOS LED verlichting!

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED kantoorverlichting! Zo vind je bij ons LED panelen, LED TL buizen, LED downlights of LED inbouwspots. Bij ons vind je de verlichting die in jouw kantoor past!

Bereken wat je kunt besparen met onze handige besparingscalculator.