Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

Badkamerverlichting

Badkamerverlichting

De badkamer is een plek waar de verlichtingsbehoeften zeer divers zijn, omdat het op elk moment van de dag verschillende doelen dient. Het moet lampen bevatten die de ochtendrituelen vergemakkelijken, goede algemene verlichting bieden en ‘s avonds ontspannen. Heb je badkamerverlichting nodig? Bestel dan eenvoudig en snel LED verlichting voor in je badkamer bij MEIPOS LED verlichting. Zo wordt het creëren van een rustgevende, ontspannende ruimte heel eenvoudig. Wij bieden je de waterbestendige en betaalbare oplossing om jouw badkamer het juiste licht te geven!

Overwegingen kiezen badkamerverlichting

Bij het kiezen van (nieuwe) verlichting in de badkamer zijn een aantal punten belangrijk. De oppervlakte van de ruimte bijvoorbeeld. Deze speelt een grote rol in de hoeveelheid verlichting die je aan moet schaffen. Ook de hoogte van het plafond telt mee. Hoe hoger, hoe meer licht je nodig hebt om het plafond goed te verlichten. Eén van de voordelen van LED verlichting is dat het in diverse kleurtemperaturen verkrijgbaar is. Ideaal dus om een ontspannen sfeer mee te creëren die je nodig hebt.

Badkamerverlichting

Welke soorten LED Badkamerverlichting zijn er?

  • LED spotjes en LED Inbouwspots worden over het algemeen gebruikt als hoofdverlichting in de badkamer. LED (inbouw)spots zijn dimbaar, zodat je s ochtends prettig licht kunt creëren. De waterbestendige spots zijn ideaal voor in de badkamer en dankzij de kantelfunctie richt je het licht eenvoudig de gewenste kant op. Hiermee ben je verzekerd van het juiste licht.
  • LED Plafondlamp: de diverse varianten in ons assortiment zijn geschikt voor in de badkamer als je daar een gewone plafondaansluiting hebt. Wij adviseren je om lampen niet direct boven je douche of bad te monteren.

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED badkamerverlichting! Zo vind je bij ons goede oplossingen voor verlichting in het plafond of boven de wastafel. Zo hebben de LED inbouwspots een lage inbouwhoogte en simpele plug- en play-systeem en daardoor eenvoudig te installeren. Bij ons vind je de verlichting die in jouw badkamer past!

Bereken wat je kunt besparen met onze handige besparingscalculator.