Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED Wandlampen voor buiten

Wandlampen voor buiten

LED wandlampen voor buiten zijn multi-inzetbaar. Je kunt ze monteren op de muur, op de schutting, onder de overkapping/veranda en ga zo maar door. Er is geen plek te bedenken waar deze lampen hun licht kunnen laten schijnen. Wandlampen worden veelal toegepast als accentverlichting, maar met voldoende lichtsterkte zijn ze ook prima als hoofdverlichting toepasbaar. Met de wandlampen van MEIPOS LED verlichting maak je de tuin helemaal af!

Muurlampen voor buiten

Wandlampen voor buiten herken je aan de hoge beschermingsgraad, uitgedrukt in een IP-waarde. Lampen die buiten worden gebruikt hebben namelijk een bepaalde waterdichtheid nodig. Voor buitenlampen heb je een IP-waarde van 44 of hoger nodig, afhankelijk van waar je ze plaatst. LED Wandlampen zijn verkrijgbaar met of zonder bewegingssensor. Deze muurlampen springen aan wanneer ze beweging detecteren. Ideaal als beveiliging rondom je huis.

LED Wandlampen

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED Wandlampen voor buiten! Je kunt ze monteren op de muur, op de schutting, onder de overkapping of veranda en ga zo maar door. Bij ons vind je de wandlampen voor buiten die in jouw tuin passen!