Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED Breedstralers - Oprit

LED Breedstralers

Het beveiligen van je terrein of uitlichten van een boom, oprit, deur, hal of andere objecten is nog nooit zo eenvoudig geweest met een LED Breedstraler. De LED floodlight heeft een brede lichtstraal waarmee je kunt verlichten wat je wilt. DE LED breedstralers zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Afhankelijk van het model LED lamp brandt de breedstraler totaal 25.000 of 30.000 uren. Dit betekent dat de verlichting jaren niet vervangen hoeft te worden!

LED Breedstralers met of zonder sensor

Al onze LED breedstralers hebben een beschermingsgraad van minimaal IP44 en zijn daarom geschikt voor buitengebruik. Als de breedstraler in de open buitenlucht wordt geplaatst adviseren wij een lamp te kiezen met minimaal IP65. Breedstralers zijn verkrijgbaar met en zonder sensor. Een breedstraler met sensor is uitermate geschikt als beveiligingslamp en gaat automatisch aan als er beweging wordt gedetecteerd. Een breedstraler zonder sensor is prima inzetbaar als bouwlamp of op plekken waar je (tijdelijk) veel licht nodig hebt.

LED Breedstralers - Sensor

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED Breedstralers! Het beveiligen van je terrein of uitlichten van een boom, oprit, deur, hal of andere objecten is nog nooit zo eenvoudig geweest met een LED Breedstraler. Bij ons vind je de LED Breedstraler die in jouw situatie past!