Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

Garageverlichting

Garageverlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED garageverlichting! Voldoende licht in de garage is belangrijk bij het klussen en het parkeren van de auto. Zo vind je bij ons LED Batten, LED TL buizen en LED Panelen. Allemaal geschikt voor de garage: voldoende licht en nog energiezuinig ook!

Welke soorten LED Garageverlichting zijn er?

  • LED Batten: oude TL verlichting vervangen door LED Batten, is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Ze zijn op vele manieren inzetbaar en de gewenste lichtkleur voor jouw garage vind je bij MEIPOS LED verlichting!
  • LED TL buizen: passen in je huidige armatuur en verlichten je garage optimaal. Zo behoud je je armaturen en zorg je voor minder afval!
  • LED Panelen: zijn multi inzetbaar, plaats ze bijvoorbeeld boven je werkbank of klushoek. Onze LED panelen zijn ideaal als werkverlichting.
  • LED Strips 230V: zijn eenvoudig te installeren omdat ze geen transformator nodig hebben. Met de mogelijkheid van lange lengtes verlicht je in één keer de hele garage! Met de extra sterkte 3-lijns LED strip ben je in één keer klaar.

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED Garageverlichting! Zo vind je bij ons goede oplossingen voor verlichting bij het klussen of parkeren van de auto. Allemaal geschikt voor de garage: voldoende licht en nog energiezuinig ook! Bij ons vind je de verlichting die in jouw garage past!