Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

Keukenverlichting

Keukenverlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED keukenverlichting! Zo vind je bij ons goede oplossingen voor verlichting onder keukenkastjes, verlichting boven kookeilanden en onder planken. Dankzij de lage inbouwhoogtes en eenvoudige plug- en play-systemen is installeren heel makkelijk. Bij ons vind je de verlichting die past bij jouw keuken!

Waar moet ik rekening mee houden?

De oppervlakte en de hoogte van je keuken spelen een rol in de keuze voor passende verlichting. Welke kleur (licht of donker) de muren en keukenkastjes hebben, bepaalt voor een groot deel de hoeveelheid en welke verlichting je nodig hebt. Ook de mogelijkheid om lampen in te bouwen of dat alleen opbouw mogelijk is speelt een belangrijke rol in de keuze.

Keukenverlichting

Welke soorten LED Keukenverlichting zijn er?

  • LED Inbouwspots: zijn uitermate geschikt als werklicht en kunnen ook dienst doen als sfeerverlichting door ze te dimmen. Kantel de spots iets om te voorkomen dat je in je eigen schaduw werkt tijdens het koken.
  • LED Opbouwspots: passen in ieder interieur en verlichten je keuken optimaal. Spots met een smalle lichthoek kun je heel eenvoudig naar jouw keukenblad richten, zo heb je altijd voldoende licht.
  • LED Plafondlampen: natuurlijk mag de bekende plafonnière niet ontbreken in dit rijtje, maar dan wel een duurzame en energiezuinige versie.
  • LED Strips: zijn multi inzetbaar, plaats ze bijvoorbeeld onder je kookeiland of koof. Onze strips zijn ideaal als sfeer- én werkverlichting.
Team MEIPOS LED verlichting

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED keukenverlichting! Zo vind je bij ons goede oplossingen voor verlichting onder keukenkastjes, verlichting boven kookeilanden en onder planken. Dankzij de lage inbouwhoogtes en simpele plug- en play-systemen is installeren heel makkelijk. Bij ons vind je de verlichting die in jouw keuken past! Bereken wat je kunt besparen met onze handige besparingscalculator.