Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED T5 Buis

LED T5 buizen zijn vervangers voor TL buizen met een G5 fitting. Het vervangen van de gewone TL buis door een LED T5 buis is de manier om te besparen op je energiekosten. Bij retrofit met onze T5 buizen moet altijd het elektronisch voorschakelapparaat (VSA) ontkoppelt worden. Onze LED T5 werkt namelijk direct op 230 Volt. Hierdoor is in de toekomst ook geen verwarring over een defect van de lamp of de VSA en bespaar je extra aangezien de VSA zelf wel 10-20% van het totale energieverbruik op zich neemt.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!