Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED TL Buizen

LED TL Buizen van MEIPOS voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Zo hebben ze een power factor die nagenoeg gelijk is aan de conventionele TL Buizen. Dit betekent dat er geen netvervuiling (harmonischen) optreedt. Daarnaast hebben onze LED TL Buizen een hoge lichtopbrengst en een hoge kleurweergave-index (CRI), dit is een index voor de kwaliteit van kleurweergave van door de lichtbron belichte objecten. Dit maakt deze LED TL Buizen ook geschikt zijn voor o.a. drukkerij en kapsalon, waar veel met kleur wordt gewerkt. Het vervangen van een TL buis door een LED TL buis is eenvoudig, ook wanneer je een armatuur hebt met een conventioneel voorschakelapparaat (VSA). Toch is voorzichtigheid geboden, lees daarom eerst TL buis vervangen door LED TL (met of zonder starter).

13 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende LED TL buizen

LED TL buizen zijn bij MEIPOS verkrijgbaar in de verschillende lengten: 30 cm, 60 cm, 120 cm en 150 cm. Daarnaast zijn de LED T8 en LED T5 buizen verkrijgbaar. Met behulp van het grote assortiment vind je altijd de LED TL buis die bij je past!

Kwaliteitseisen TL verlichting

De LED TL buizen van MEIPOS voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen. De LED TL buis heeft een power factor die bijna gelijk is aan de conventionele TL buis, er zal dus geen netvervuiling (harmonischen) optreden. Een aantal van onze LED TL buizen heeft een hoge kleurweergave-index (CRI). De CRI geeft de kwaliteit aan van de kleurweergave van de objecten die belicht worden door de lichtbron. Een hoge CRI maakt de verlichting erg geschikt voor gebruik in omgevingen waar veel met kleuren wordt gewerkt. Ideaal voor in drukkerijen en kapsalons!

MEIPOS LED verlichting

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!