Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED voor Parkeergarage

In veel parkeergarages brandt de verlichting 24/7. De meest gebruikte lamp is de conventionele TL buis of hoogfrequent TL maar deze gebruiken nog steeds veel energie. Het is dan ook tijd om de parkeergarage te verlichten met LED TL buizen. Het grote voordeel van LED lampen is dat ze een veel langere levensduur hebben dan conventionele lampen. Je bespaart dus naast de energiekosten ook op onderhoudskosten voor de komende jaren.

32 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

32 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!