Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED PL-L 2G11 Lampen

QUALEDY® LED PL-L (of 2G11) lampen zijn de energiezuinige vervanger van uw conventionele PL-L lampen. Ze kunnen eenvoudig vervangen worden; de fitting is hetzelfde en de LED lamp werkt op 230V, de huidige trafo kunt u dus verwijderen of ontkoppelen.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!