Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED PL lampen

LED PL lampen van MEIPOS zijn de direct vervanger van de PL verlichting met een G24 fitting die veelal op kantoren, winkel en horeca wordt gebruikt. Deze lampen kunnen eenvoudig worden vervangen door energiebesparende LED PL lampen. MEIPOS LED PL lampen zijn namelijk retrofit. In tegenstelling tot de conventionele fluorescent lampen heeft een LED PL lamp geen opwarmtijd en is deze uitstekend bestand tegen het frequente in-en uitschakelen door middel van sensoren.

15 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

LED PL-C Lampen

LED PL-C lampen van ons huismerk QUALEDY hebben een 2-pins G24d voet. Deze LED PL-C lampen zijn 1-op-1 verwisselbaar met de conventionele G24D-1, G24D-2 en G24D-3 PL lampen, en werken met of zonder VSA, dus in eerste instantie is er geen aanpassingen aan uw armatuur benodigd.

LED PL-S Lampen

LED PL-S lampen van ons huismerk QUALEDY hebben een 2-pins G23 voet. Onze LED PL-S lampen zijn 1-op-1 verwisselbaar met de conventionele PL-S lampen, en werken met of zonder VSA, dus in eerste instantie is er geen aanpassingen aan de armatuur benodigd. LED PL-S lampen zijn tot wel 70% zuiniger dan conventionele PL-S lampen en leveren dus een aanzienlijke energiebesparing op. Daarnaast bespaar je direct op de vervangingskosten aangezien een LED PL-S langer meegaat. Dus wat LED je?

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!