Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED Werklampen

Of je nu werkt op een bouwplaats als bouwvakker, schilder, stukadoor of elektricien of gewoon als doe-het-zelver aan het klussen bent, onze LED werklampen zijn ontworpen om jouw werkplek te verlichten met maximale helderheid en efficiëntie. Bij MEIPOS begrijpen we dat betrouwbare verlichting essentieel is voor elke professionele werkomgeving. Onze LED werklampen combineren geavanceerde technologie met duurzaamheid, waardoor ze de ideale keuze zijn voor zowel professionals als enthousiaste doe-het-zelvers.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!