Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED Noodverlichting

LED Noodverlichting voor backup-verlichting tijdens stroomuitval of andere storingen. Noodverlichting is voorzien van een accu die de lamp van stroom voorziet ingeval de netvoeding uitvalt. Met LED noodverlichting blijvende loop en/of vluchtroutes toch verlicht en kan men veilig, zonder paniek, het pand verlaten in geval van nood. Noodverlichting is in gebouwen, zoals kantoren, horecapanden of appartementencomplexen een vereiste (volgens het Bouwbesluit en de Arbowet). Dit geldt niet alleen voor de (groene) noodverlichting pictogrammen, maar ook voor de armaturen die de vluchtroute-verlichting door het pand mogelijk maken.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!