Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED voor Kantoor

Overstappen op MEIPOS LED verlichting is de meest eenvoudige manier om direct te besparen op de bedrijfskosten. Vervanging van de lampen in je kantoor door LED verlichting, geeft een directe besparing tot wel 90% op de energierekening. Onze LED verlichting geeft minimaal dezelfde lichtsterkte en lichtkleur als je gewend bent. Een LED lamp heeft circa tot 50.000 branduren, oftewel 10 jaar licht zonder vervanging van de lamp. Dit betekent dus ook een enorme besparing op de onderhoudskosten. LED lampen kunnen in de meeste gevallen eenvoudig worden geplaatst. Er hoeven vaak geen speciale aanpassingen te worden gedaan. Je draait eenvoudig de oude lamp eruit en je nieuwe energiezuinige LED lamp erin. Wij adviseren om in kantoren een kleurtemperatuur tussen de 3000 Kelvin (warm wit) en 4000 Kelvin (wit) te gebruiken, aangezien je bij deze lichtkleur optimaal kan presteren.

117 producten

Van hoog naar laag sorteren

117 producten

Van hoog naar laag sorteren

Welke LED verlichting moeten we kiezen?

Kantoorverlichting zijn lampen die specifiek gebruikt worden op werkplekken in een kantoor, zoals in de vergaderruimtes en ruimtes met bureaus. Elke ruimte heeft zijn specifieke verlichtingseisen waaronder de verlichtingssterkte (Lux of Lumen/m²), verblindingsfactor (UGR) en kleurweergave (CRI). De juiste LED verlichting verbetert de prestaties op de werkvloer, denk daarbij ook aan de juiste lichtkleur (4000 Kelvin) wat er mede voor zorgt dat het personeel gefocust en wakker blijft. Per 1 januari 2023 is het energielabel C verplicht in ieder kantoorgebouw vanaf 100 vierkante meter. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kantoor verlichting? Neem dan contact met ons op en wij begeleiden je graag naar de juiste keuze.

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS voor Bedrijven verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!