Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED voor Tuinbouw

LED verlichting voor kwekerijen is sterk in opkomst. Planten zijn hongerig naar de (zonne)stralen die nuttig zijn voor hun groei. Kweeklampen leveren kwalitatief buitenlicht voor binnen. De kweeklampen zijn geproduceerd met de beste kwaliteit materialen om optimaal te kunnen bijdragen aan de cultivatie. Voordelen van LED Kweeklampen zijn het lage energieverbruik en de lange levensduur (gemiddeld 50.000 branduren).

Geen producten gevonden voor deze selectie.

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!