Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED voor School

In een schoollokaal wordt de hele dag gewerkt. Het is daarom van groot belang hoge eisen aan de kwaliteit van verlichting te stellen. Zowel schoolkinderen als docenten hebben baat bij een goede verlichting, die hun zo optimaal mogelijk ondersteunt bij de uitvoering van hun werkzaamheden. De meest voorkomende verlichting op scholen is TL-verlichting. Vergeleken met andere soorten verlichting zijn TL buizen al energiebesparend, maar produceert een slechte lichtkwaliteit, bevat gevaarlijke stoffen, geeft straling, en is qua levensduur niet erg lang. LED lampen hebben deze nadelen niet. LED TL buizen hebben geen flikkering en is daardoor veel rustiger voor de ogen. Door de zeer lange levensduur, goede lichtkwaliteit en het lage energieverbruik is LED verlichting de beste keus voor scholen.

74 producten

Van hoog naar laag sorteren

74 producten

Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!