Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Bestellingen zullen niet verwerkt worden. Bel voor vragen 0513-210111.

LED PL-C Lampen

QUALEDY® LED PL-C lampen met een G24d voet (2-pins). Deze LED PL lampen zijn 1-op-1 verwisselbaar met de conventionele G24D-1, G24D-2 en G24D-3 PL lampen, en werken met of zonder VSA, dus geen aanpassingen aan uw armatuur. Wij adviseren om de VSA wel te ontkoppelen/verwijderen aangezien deze nog wel (onnodig) stroom verbruikt.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!