Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Bestellingen zullen niet verwerkt worden. Bel voor vragen 0513-210111.

LED voor Industrie

LED verlichting voor de industrie met hoge CRI. Onze LED TL Buizen een hoge kleurweergave-index (CRI), dit is een index voor de kwaliteit van kleurweergave van door de lichtbron belichte objecten. Dit maakt deze LED TL Buizen uitermate geschikt voor o.a. drukkerijen, waar veel met kleur wordt gewerkt. De lampen zijn qua lichtsterkte sterk genoeg om op grote hoogte te hangen.

16 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!