Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED Portiek- en galerijverlichting

LED Portiek- en galerijverlichting is de categorie met verlichting speciaal voor VvE's. Wij hebben voor bijna elke type galerij- of portieklamp een 1-op-1 vervanger! Zowel retrofit als compleet nieuwe (hufterproof) armaturen (IK). Galerijen, portieken en trappenhuizen hebben goede verlichting nodig. Dit voorkomt ongelukken. Het gebruik van sensoren zorgt naast extra energiebesparing, het licht alleen brand als er mensen langs lopen, ook voor gebruikersgemak, omdat schakelaars niet meer nodig zijn.

13 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!