Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED T8 Buis

LED T8 buizen zijn energiezuinige vervangers voor de bekende TL buis. Het vervangen van de gewone TL buis door een LED T8 buis is de manier om te besparen op je energiekosten. LED T8 buizen hebben dezelfde fitting als conventionele T8 TL buizen, namelijk de G13, en zijn daarom 1-op-1 te vervangen. Wij bieden LED T8 buizen aan in verschillende lengtes en met verschillende lichtkleuren. Voor elke toepassing is er wel een geschikte LED TL te vinden. Mocht je een LED TL buis zoeken voor een armatuur met conventioneel voorschakelapparaat (VSA) dan heb je hier een dummy-starter voor nodig. Deze worden standaard meegeleverd.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!