Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED voor Auto-Boot-Camper-Caravan

LED lampen voor (vracht)auto, boot, camper of caravan zijn vervangers van de conventionele, veelal halogeenlampen met een hoog energieverbruik. In boten, campers en soms ook caravans is men qua stroomvoorziening afhankelijk van de capaciteit van de aanwezige accu. Vervanging van de conventionele verlichting door LED verlichting betekent dat de accu langer mee gaat. Deze lampjes worden aangesloten op een 12/24V DC transformator (trafo). Onze LED G4/MR11 kunnen in de meeste gevallen direct op de oude trafo worden aangesloten, let daarbij goed op de minimale wattage van de huidige trafo, wat een hoop werk kan schelen. Mocht dit toch problemen opleveren, de lampjes gaan bijvoorbeeld knipperen, dan kunnen wij speciale LED trafo's aanbieden.

21 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!