Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Bestellingen zullen niet verwerkt worden. Bel voor vragen 0513-210111.

LED voor Magazijn

Een magazijn is vaak een ruimte waarin veel verlichting geplaatst wordt. De vervanging van deze lampen is dan vaak ook een tijdrovende en dure klus. Het grote voordeel van LED lampen is dat ze een levensduur hebben die vele malen langer is dan conventionele lampen. U bespaart dus naast de energiekosten ook op onderhoudskosten voor de komende jaren. Onze verlichting is qua lichtsterkte vergelijkbaar met de conventionele verlichting en is daardoor ook toepasbaar op grote hoogtes.

44 producten

Van hoog naar laag sorteren

44 producten

Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!