Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

LED voor Vereniging van Eigenaren

Vervanging van de lampen in gemeenschappelijke ruimten, portieken, galerijen en parkeergarage van de VvE door LED lampen geeft een directe besparing tot 90% op verlichtingskosten van de Vereniging van Eigenaren. Naast de enorme energiebesparing is de lange levensduur een groot voordeel van LED. Een LED lamp heeft circa 50.000 branduren, oftewel 10 jaar licht zonder vervanging van de lamp! Je bespaart dus ook op onderhoud! LED lampen kunnen eenvoudig worden geplaatst, in de meeste gevallen hoeven geen aanpassingen te worden gedaan aan de bestaande armaturen.

60 producten

Van hoog naar laag sorteren

60 producten

Van hoog naar laag sorteren

Welke LED verlichting moeten we kiezen?

Wanneer een VvE besluit om LED verlichting te aanschaffen is het belangrijk om te onderzoeken welke opties beschikbaar zijn en welke het beste zijn voor de specifieke omgeving. Hierbij kun je denken aan de omgeving in kwestie, binnen of buiten, de gewenste kleurtemperatuur en het benodigde lichtniveau. Daarnaast is het belangrijk om te weten of er specifieke regelgeving geldt voor het gebouw of de omgeving, zoals bijvoorbeeld een beschermd stads- of dorpsgezicht. Hierdoor kunnen er eventueel beperkingen zijn waar rekening mee moet worden gehouden. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste LED verlichting? Neem dan contact met ons op en wij begeleiden je graag naar de juiste keuze.

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS voor Bedrijven verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!