Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

Veilig betalen

Je kunt bij ons op één van de volgende manieren veilig betalen:

iDEAL

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden. Wij rekenen geen extra kosten voor betalingen via iDEAL. (Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland).


Riverty (voorheen AfterPay)

Riverty voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Riverty via de Riverty App kunt inzien en betalen, met de Riverty App regel je dit veilig en heel eenvoudig op jouw smartphone. Via de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten inzien en betalen vanaf jouw computer of tablet. Riverty houdt je op de hoogte via push notificatie & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,- als je voor de eerste keer betaalt via Riverty. Ben je al bekend bij Riverty kun je betalen tot een bedrag van € 250,-.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.


Paypal

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat jouw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.


Payconiq

Betaal snel en makkelijk wie en waar je wil! Als je leven mobiel is, waarom zou je dan ook niet mobiel betalen? Met Payconiq reken je snel en veilig af met je smartphone, in winkels en online. En je betaalt je vrienden in één klik. Koppel je bankrekening: nooit meer gedoe met pasjes of kaartlezers.
Payconiq werkt op zowel iPhone als Android telefoons. De app is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play store. Omdat je met Payconiq een QR-code scant hoef je niet je telefoon tegen een pinterminal te houden. Je zult Payconiq QR-codes dus ook op plekken tegenkomen waar geen pinterminals zijn. Payconiq werkt met alle Nederlandse banken. Je koppelt eenvoudig en eenmalig je bankrekening en je kunt direct met Payconiq betalen. In de app wordt precies uitgelegd hoe je dat doet. De app is een initiatief van Europese banken, waaronder ASN Bank, ING, Regio Bank, Rabobank of SNS.


Bancontact

Bancontact is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert in België, kun je direct gebruik maken van Bacontact, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden. Wij rekenen geen extra kosten voor betalingen via Bancontact.


SOFORT Banking

SOFORT banking is een variant op betalen per bank (overschrijving) en maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen te betalen via de eigen vertrouwde bankomgeving. Met name in Duitsland wordt deze betaaloplossing veel gebruikt. Maar ook in landen zoals Oostenrijk en België wordt er steeds vaker voor deze betaalwijze gekozen.


VVV Giftcard

Betalen met de VVV Giftcard doe je door de 19-cijferige code op de kaart staat in te voeren op het gebruiksvriendelijke betaalscherm. Het is niet noodzakelijk om het volledige bedrag in één keer te besteden, het is ook mogelijk een deel van het tegoed te bewaren voor later. Geld dat niet wordt uitgegeven blijft op de VVV Giftcard staan totdat het gehele tegoed is verbruikt.


Vooruitbetalen

Je kunt het totaalbedrag overmaken op IBAN-nummer NL35 INGB 0682 9821 13 t.n.v. MEIPOS B.V. te Heerenveen onder vermelding van jouw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 2-3 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is.