Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

Duurzame Up-and-Down Solar LED wandlamp Sole: verlichting voor elke buitenruimte

Solar LD wandlamp Sole op schutting

Verlichting speelt een essentiële rol in het creëren van sfeer en functionaliteit in buitenruimtes zoals tuinen, opritten, garages en schuren. Met de Sole LED wandlamp met zonnepaneel en daglichtsensor wordt het verlichten van deze ruimtes niet alleen gemakkelijker, maar ook milieuvriendelijker. Deze krachtige buitenlamp combineert moderne esthetiek met duurzame technologieën, waardoor je kunt genieten van efficiënte en betrouwbare verlichting zonder gedoe met bedrading of batterijvervanging.

Krachtige verlichting met minimale inspanning

De Sole LED wandlamp maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie om een heldere verlichting van 100 lumen per watt te leveren. Hierdoor krijg je met minder energie meer verlichting, wat resulteert in een efficiëntere en duurzame verlichtingsoplossing. Of je nu je terras wilt opfleuren, je garage wilt verlichten of je schuur wilt verlichten, deze wandlamp biedt voldoende helderheid om aan je behoeften te voldoen.

Zonne-energie voor onafhankelijkheid

Een opvallend kenmerk van de Sole wandlamp is het rondom ingebouwde zonnepaneel waardoor deze lamp van meerdere kanten zon opvangt. Dit zonnepaneel is ontworpen om overdag zonlicht op te vangen en om te zetten in elektriciteit. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen, en draagt de lamp bij aan een groenere en duurzamere levensstijl. Bovendien zorgt de daglichtsensor ervoor dat de lamp automatisch inschakelt zodra het donker wordt, waardoor je energie bespaart en alleen verlichting krijgt wanneer dat echt nodig is.

Solar LED wandlamp Sole in actie

Langdurige prestaties met grote accu

Solar LED wandlamp Sole in actie

De Sole wandlamp is uitgerust met een grotere accu dan de meeste andere solarlampen op de markt. Hierdoor kan de lamp maar liefst 10 tot 12 uur lang branden op een enkele lading. Wat nog indrukwekkender is, is dat de accu binnen slechts 5 uur volledig is opgeladen. Dit betekent dat je snel weer kunt genieten van heldere verlichting, en dat je langdurig kunt profiteren van de voordelen van deze wandlamp. Of je nu een ontspannen avond in de tuin wilt doorbrengen of een goed verlichte garage wilt hebben, de Sole wandlamp staat klaar om aan je behoeften te voldoen.

Eenvoudige installatie zonder aanleg bedrading

Een van de grootste voordelen van de Sole wandlamp is de eenvoudige plaatsing. Omdat de lamp draadloos en op zonne-energie werkt, is er geen ingewikkelde aanleg van bedrading nodig. Je kunt de lamp eenvoudig op de gewenste plek monteren, of dat nu aan een muur, schutting of paal is. Dit maakt de installatie snel en moeiteloos, waardoor je direct kunt genieten van de nieuwe verlichting.

Stijlvol en functioneel ontwerp

Naast zijn indrukwekkende prestaties biedt de Sole wandlamp ook een eigentijds en compact ontwerp. De breedte van de lichtstraal zowel omhoog als omlaag kan eenvoudig worden aangepast. De moderne uitstraling past goed bij diverse omgevingen en situaties. Of je nu een eigentijdse of een meer traditionele uitstraling verkiest, deze wandlamp kan daar naadloos in worden geïntegreerd.

Instelbare stralingshoek solar LED wandlamp Sole

Specificaties in een oogopslag

  • Lichtkleur: 3000 Kelvin (geschikt voor sfeervolle buitenplaatsen, garages, schuren en terrassen)
  • 18650 Li-batterij: 3.7V/1300mAh
  • IP-waarde: 54 (plensdicht en bestand tegen scherpe voorwerpen)
  • Dimbaar: Nee
  • CRI-waarde: 80 Ra (goede kleurweergave)

De Sole LED wandlamp met zonnepaneel biedt een duurzame, handige en esthetisch aantrekkelijke verlichtingsoplossing voor diverse buitenruimtes. Dankzij zijn efficiënte zonne-energie, automatische sensor, eenvoudige plaatsing zonder aanleg van bedrading en langdurige prestaties met de grotere accu, is deze wandlamp een slimme keuze voor wie waarde hecht aan zowel stijl als duurzaamheid.

Maak je buitenruimte helderder met de Sole wandlamp en geniet van de voordelen van moderne technologie in combinatie met milieubewuste buitenverlichting. Bestel direct!