Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

Biobased Galerij - Opbouw - IP54 - IK08 - met G5 fittingen

Vanaf € 46,26
SKU
MP100003
Kies een optie
  • Plantaardig kunststof
  • Geschikt voor LED T5
  • IP54
Nieuw
Gegevens

Dit duurzame galerij armatuur is geschikt voor onze QUALEDY T5 LED buisjes en onze LED noodverlichting buisjes (incl. zelftestende accu). Hierdoor is dit het meest eenvoudige armatuur in de markt qua installatie en toekomstige vervanging van de lichtbron. Een grote win voor zowel het milieu als de portemonnee is de eenvoudige vervanging van de lichtbron, waardoor elke 5-7 jaar de armatuur een krijgt. Doordat de afmetingen gelijkwaardig zijn aan de huidige standaard rechthoekige armaturen is er bij vervanging geen schilderwerk vereist.

Dit unieke portiekarmatuur wordt geproduceerd in Nederland volgens het Mass Balance principe. Dat betekent dat reeds bestaande grondstoffen zo goed mogelijk ingezet worden. Bij deze bestaande, recyclebare grondstoffen wordt vervolgens plantaardige materiaal toegevoegd. Elke keer dat de grondstof gerecycled wordt, wordt het materiaal weer verwerkbaar gemaakt door het toevoegen van biobased materiaal. Het gevolg is dat producten door de tijd heen een steeds hogere biocontent gaan bevatten, zonder dat reeds bestaande materialen uit het oog worden verloren. Het doel is zo min mogelijk nieuwe grondstoffen te produceren. En als het dan toch niet anders kan, dan wordt plantaardige grondstof gemaakt.

De wand- of plafondlamp krijgt een eigen blockchain. Door deze af te lezen weten wij welk kunststof er voor dit armatuur gebruikt is, hoe vaak het kunststof al gerecycled is, en wat wij moeten doen om er opnieuw een product van te maken. Hierdoor belandt het kunststof niet in de verbrandingsoven, maar gaat het terug naar de fabriek waar het tot een nieuw product wordt gemaakt. Door het toevoegen van nieuwe plantaardige kunststof en opnieuw planten van Olifantengras wordt de CO2 reductie bij elke retourname groter.

Door de samenwerking tussen MEIPOS en Ruplex is dit unieke design volledig duurzaam. Dit betekent niet alleen een win voor het milieu, maar levert dit ook financieel voordeel op voor woningbouwcorporaties, VvE’s en vastgoedonderhoud.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP100003
EAN 8718885475524
Merk QUALEDY®
Verbruik (watt) 4
Fitting G5 (T5)
Ingangsspanning (volt) 230V
Power factor 0,90
Lichtopbrengst (efficiëntie) 100 Lumen per Watt
Kleurtemperatuur (kelvin) Naar keuze
Stralingshoek 120°
Afmetingen H50 x B365 L120 mm
Branduren circa 30.000 uur
Inclusief sensor Nee
Dimbaar Nee
Beschermingsgraad IP54
Slagvastheid IK08
Energielabel E
Certificaten CE
Toepassingen Verlichtingsarmatuur voor galerijen
Garantie 5 jaar