Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

3-Fase systeem

Bij het 3-fase railsysteem kunnen er drie groepen gemaakt worden die onafhankelijk van elkaar te schakelen zijn. Dit in tegenstelling het 1-fase railsysteem waarbij de lampen op de rail in één keer (als 1 groep) geschakeld worden. 3-fase railverlichting is geschikt voor grote installaties in woningen, winkels en gebouwen waar de aangesloten (groepen) lampen apart van elkaar aan- en uitgeschakeld kunnen worden. Het biedt een grotere flexibiliteit dan het 1-fase systeem, waardoor het een betere verlichting kan bieden. Het is echter complexer te installeren en duurder dan 1-fase railverlichting.

28 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

28 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!