Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Mail voor offertes of bestellingen naar info@meipos.nl of bel 0513-210111

1-Fase systeem

Bij het 1-fase railsysteem worden de lampen op de gehele rail in één keer (als 1 groep) geschakeld. Dit in tegenstelling tot het 3-fase verlichtingssysteem waarbij er drie groepen gemaakt kunnen worden die apart van elkaar te schakelen zijn. 1-fase railverlichting is geschikt voor kleinere installaties in woningen, winkels en kantoren waar alle aangesloten lampen in één keer aan- en uitgeschakeld kunnen worden. Het is eenvoudiger te installeren en goedkoper dan het 3-fase railsysteem.

24 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED voor Bedrijven

Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen verkoopt al sinds 2008 LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Wij hebben nauw contact met onze fabrikanten en leveranciers en kunnen hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle conventionele verlichting kan worden vervangen door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op de energierekening en de (eventuele) vervangskosten!