Aan deze site wordt nog gewerkt, maar kijk gerust rond! Bestellingen zullen niet verwerkt worden. Bel voor vragen 0513-210111.

Roestvrijstalen schijfjes voor magenten - Zelfklevend - Ø15mm

€ 0,82
SKU
MP990234
  • RVS
  • Zelfklevend (3M)
  • Ideaal voor magneten
Gegevens

Dit RVS schijfje is ontworpen om te dienen als hechtoppervlakte voor magneten. Het schijfje is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige en stabiele basis voor de magneten. Dankzij de gladde afwerking van het schijfje blijven magneten stevig op hun plek zitten, zonder te verschuiven of los te raken.

Het RVS schijfje is zeer veelzijdig en is zeer geschikt voor gebruik met onze magneet LED modules als er in de armatuur geen metalen achterplaat aanwezig is. 

Het schijfje heeft een diameter van 15 mm en een dikte van 0,4 mm, waardoor het geschikt is voor de meeste magneten. Het schijfje is bovendien gemakkelijk te bevestigen, dankzij de zelfklevende achterkant (3M). Hierdoor kun je het schijfje eenvoudig op elk gewenst oppervlak plakken.

Of je nu op zoek bent naar een handige manier om onze magneet LED module te installeren, of gewoon je eigen magnetische projecten wil maken, dit zelfklevende RVS schijfje is een uitstekende keuze.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP990234
EAN 7640155432337
Merk QUALEDY®
Afmetingen Ø15 x 0,4 mm
Beschermingsgraad IP20
Toepassingen Als hechtoppervlak voor magneet LED module