Laatst bijgewerkt: woensdag 05 maart 2014 09:27
Hits: 35978

Reseller of Dropshipper worden?

Wij zijn altijd op zoek naar resellers en dropshippers. Neem contact met ons op en wij informeren u over onze scherpe inkooptarieven en mogelijkheden!

Reseller

Bent u installateur of heeft u een winkel word dan reseller van MEIPOS LED verlichting! Als importeur/groothandel van LED verlichting levert MEIPOS LED verlichting al sinds 2008 hoogwaardige LED lampen in alle soorten en maten. Of het nu gaat om vervanging van bestaande lampen of een totaal nieuw ontwerp, in principe is alles mogelijk! Omdat wij rechtsstreeks contact hebben met de fabrikanten kunnen wij u bij grote aantallen zeer aantrekkelijke prijzen bieden. Wilt u reseller van onze hoogwaardige LED lampen worden? Of heeft u interesse in grote aantallen LED lampen voor uw onderneming, neem dan contact op met onze verkoop afdeling.

Dropshipping

Dropshipping houdt in dat u producten verkoopt via ons zonder dat u de producten zelf op voorraad heeft. U zet onze producten op uw website en bepaalt zelf de verkoopprijs. Wel de lusten, niet de lasten!

Wanneer iemand één of meerdere van deze artikelen bestelt via uw site, bestelt u deze producten bij ons. Wij versturen de bestelling rechtstreeks naar uw klant terwijl de factuur naar u wordt gestuurd. Op deze manier hoeft u dus niet zelf een voorraad bij te houden. U hoeft enkel en alleen maar bestellingen te plaatsen op onze site en in de gaten te houden of alles goed en soepel verloopt. Dit kan u veel tijd (en dus geld) besparen. Zeker wanneer één of meerdere producten goed gaan lopen: u hebt dan een leuk inkomen per maand, terwijl u er bijna niets voor hoeft te doen!

Voor deelname aan ons dropshippingprogramma vragen wij € 39,95 aanvangskosten.

De voordelen op een rij:

Facturering en financiering

Als dropshipper van MEIPOS LED verlichting staat u met de afgesproken voorwaarden geregistreerd in ons systeem. U hoeft dus enkel uw bestelling te mailen met vermelding van het afleveradres. De eerste vijf bestellingen (proefperiode) betaalt u de bestellingen direct via iDEAL of Vooruitbetalen. Na deze proefperiode kunt u op verzoek 2-wekelijks/maandelijks een factuur ontvangen met een betalingstermijn van 14 dagen. In de meeste gevallen hebben uw klanten dan al afgerekend. Het dropshippings programma van MEIPOS LED verlichting voorziet daarmee een handige vorm van leverancierskrediet.